Om oss

Vegar’s Autospa er ett etablert firma med røtter i Løten som driver primært med profesjonell bilpleie/detailing samt solfilm på kjøretøy og bygninger (fasade).
Siden oppstart 1. mai 2020 har vi på kun ett år etablert ett meget godt rykte lokalt og innlandet generelt. Hovedfokuset vårt er kundeservice og sluttresultatet som vi skal levere ut til kunden. Her går kvalitet føre kvantitet!
Fornøyde kunder er grunnlaget for oss og derfor er vi meget opptatt av å levere ett best mulig resultat til ditt kjøretøy – vi bruker den tiden som trengs og har kvalitet i alle ledd.
Trenger du produkter til å utføre pleie for egenhånd vet vi hva som fungerer, og vi kan bestille de for deg med ankomst ca 2 dager etter forespørsel.
Profesjonell bilpleie øker bilens verdi
Jevnlig vedlikehold av bilen sørger for at den holder seg godt i utseende og i bruktbilpris, går du derimot med planer om å selge bilen din kan det være store gevinster å hente ved å levere bilen inn til profesjonell pleie hos oss.
De visuelle inntrykkene av en bruktbil utgjør hele 70-80 % av beslutningsprosessen. Den faktiske kostnaden ved å levere bilen til oss for shining vil du i de aller fleste tilfeller faktisk ikke bare få igjen, men også kunne sitte igjen med en god avanse i forhold til å selge bilen som den «står».
En nypolert og nyrenset bil vil alltid se mye mer innbydende ut enn en bil som kun er vasket og støvsugd.
Ta med bilen til oss før du skal selge eller verdivurdere den, det vil garantert lønne seg, og salget vil gå betraktelig raskere.
Jeg er sertifisert til og legge Cartec sin Ceramic Guard coating, ved og ha gjennomgått sertifisert opplæring.
Dette kreves av Cartec sentralt nettopp for ett best mulig resultat og for at garantien på 3 år nettopp skal gjelde. Man får heller ikke kjøpt coatingen over disk uten å være sertifisert.

Om Ceramic Guard Coating:

Ceramic Guard SiCarbon Coating + Ceramic Guard er et nytt gjennombrudd i faget av silisiumbaserte nanocoatinger. Med dette revlusjonerende produktet er det nå mulig å legge en veldig glatt og holdbar beskyttende coating med høy glans, i ett steg. Ceramic Guard styrker og øker hardheten i lakken,og gir økt beskyttelse mot riper. Lakken blir synlig dypere i både farge og glans. Kombinert med en «enkel å holde ren» effekt, og et sterkt vannavvisende lag, er dette beskyttelse for bilens lakk!

Spesialister:

Ceramic Guard legges på kun av erfarne eksperter som vet hvordan coatingen skal anvendes. De vet også hva lakken trenger av behandlig før coatingen skal legges på. Hvordan behandling lakken mottar i forkant av er veldig viktig, og har stor betydning på det endelige resultatet.

Ceramic guard 4life garanti:

Ceramic Guard gir en standard garanti på 3 år på det behandlede lakkarbeidet. Garantien gjelder så lenge behandlingen har blitt gjennomført av en Ceramic Guard spesialist i henhold til de korekte påføringsforholdene og metodene. Med Ceramic guard 4life er det mulig å forlenge garantiperioden. En årlig inspeksjon og vedlikeholdsbehandling av Ceramic Guarden sikrer videreføringen av garantiperioden. Garantien forlenges med et år per inspeksjon og vedlikeholdsbehandling. Denne behandlingen utføres av en Ceramic Guard spesialist.

Produsenten Cartec BV:

Cartec har produsert profesjonelle polish-, vedlikeholds- og beskyttelsesprodukter i over 30 år. I tillegg til produksjon og salg i Nederland, brukes produktene verden over med stor suksess. Cartec er tilgjengelig i over 50 land. Produktene utvikles i vårt eget labratorium i Nederland. Erfarne spesialister arbeider daglig med innovasjon og utvikling av oppskrifter. I tillegg produseres produktene under samme tak på den moderne fabrikken i Nederland. Dette gjør oss i stand til å fortsette og prudusere innovative produkter, som møter de høye standardene til våre profesjonelle kunder.

Hos oss kan du betale med

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram