Utvendig behandling

1-stegs polering

Her blir bilen vasket grundig ned føre behandling for å fjerne alt av asfalt, trafikkfilm, metallpartikler, piggstøv, møkk osv. 

MERK! Denne behandlingen fjerner lite riper/ugang i lakken, men kan være perfekt for deg som skal levere inn igjen bilen på leasing eller selge den, eller om den bare trenger en oppfrisking av glans.

En 1 stegs polering samt påføring av wax/forseiler har en holdbarhet på ca 6-8mnd.

Pris fra 3 800,-

2-stegs polering

Samme nedvask som 1 stegs polering.

Så gjennomgår vi lakken på hele bilen ved å lage en lakkrapport som kunden får tilsendt via mail/sms. 

Så blir hele bilen rubbet for å fjerne alt av riper, småskader etc. 

Til slutt blir den høyglanspolert for max glans! 

Lakken forseiles til slutt med en forseiling som har en ca holdbarhet på 12 mnd.

Pris fra 6 800,-

Coatingpakken

Her gjennomgår bilen samme nedvask som 1- og 2-stegs polering.

Så blir hele bilens lakk gjennomgått for å lage en lakkrapport til eieren. Alt av lakk blir målt med dybdemåler samt en visuell taksering. Bilder av eventuelle skader blir lagt ved rapporten. 

Skulle det være behov for våtsliping utsatte steder så blir dette utført føre poleringen.

Neste steg blir hele bilen rubbet for å fjerne alt av riper,hologrammer, swirls etc. Skulle det være steinsprut så blir disse utbedret også ved at vi dypper hver enkelt steinsprut med lakk for å få ett best mulig resultat. Dette kan sløyfes hvis eieren ikke vil ha det utført. 

Så blir det kjørt ett steg med medium polering, samt siste runde med høyglanspolering for å få max glans føre selve coatingen blir lagt. 

Coatingen som blir brukt er flaggskipet til selveste Cartec, nemlig Ceramic Guard sicarbon+coating.

3 års garanti!!

Pris fra 8 500,-

Nybilpakke – Cartec Ceramic Guard

Opprydding av de defekter som måtte ha kommet (rubbing). Så blir bilen høyglanspolert for maks glans før coatingen blir påført. Her blir hele bilen samt alle ruter bortsett fra frontrute coatet.

(Kreves det 3 stegs polering blir prisen noe høyere)

Pakken har 3 års garanti, med valgfri forlengelse.

Liten bil

kr 7 400,-

Medium bil

kr 9 400,-

Stor bil

kr 12 500,-

Felgsett

fra kr 1 500,-

Vilkår nybilpakke

For å forholde seg til betegnelsen «nybil», er kravet at bilen ikke er eldre enn 2 måneder, samt ikke har blitt vasket i maskin med børster. 

OBS: Ved stor grad av defekter og merker etter feil vasketeknikk osv, vil det bli ett påslag i pris, avhengig av tilstanden.

Sliping av lamper

Vi sliper og polerer opp igjen lyktene dine uansett utgangspunkt. Alle lamper kan reddes såsant de ikke er krakilert på innsiden. 

Front/baklamper i plast over tid blir både ekstremt ripete samt matte – noe som resulterer i ett mye dårligere lysbilde på bilen som igjen gir dårligere sikt/utseende.

Selv de mest medtatte lykter blir nesten som nye å regne med. Her kan man spare tusenvis av kroner! Slitte lamper er en mangel på eu kontroll, og i stedet for å kjøpe nye kan de aller fleste lamper reddes.

Hovedlamper

fra kr 2 400,-

Baklamper

fra kr 600,-

Tåkelys

fra kr 600,-

Dekorfjerning

Ved hjelp av varmepistol varmer man opp panelet og fjerner dekoren litt etter litt. Etter folien er fjernet bruker vi Sitrusrens i to omganger samt en svamp for å fjerne alle rester etter folien. For å fjerne skjoldene må bilen våtslipes og lakkrenses etterpå.

All dekorfjerning priser vi etter inspeksjon eller bilder av omfanget på dekoren som skal fjernes.

 

Pris ved forespørsel

Foliemontering på lamper

Vi utfører også montering av folie på lamper. Alt av folie skaffes ved bestilling.

 

Pris ved forespørsel

XPEL Steinsprutfolie

Ønsker du maksimal beskyttelse av kjøretøyet ditt mot steinsprut, skader,riper osv, så tilbyr vi montering av Xpel folie. Dette er en gjennomsiktig ultraklar folie som bevarer glansen på bilen og er mer motstandyktig mot ytre slitasje/skader en tradisjonelle lakkforseglinger har evne til.

Folien er en av de råeste på markedet mtp holdbarhet og kvalitet! Folien gulner ikke over tid, og da det oppstår riper etc i folien reparerer den seg selv med hjelp av enten varmt vann eller en varmepistol!

Hos oss kan man velge hvilke paneler man vil ha foliert, enten det er utsatte steder, hele fronten, bakstussen samt hele kjøretøy.

 

Pris ved forespørsel

Innvendig behandling

Premium innvendig detailvask

Her blir hele bilen støvsugd grundig først for og fjerne løst bøss.

Så blir hele interiøret vasket med pensel og skum for å få et så grundig og best resultat som overhodet mulig. Skulle det være ett mere krevende område der det trengs hardere lut så blir dette vasket med dampvasker. Har man deler med skinn så blir dette vasket med skinnprodukter fra selveste Fenice, og innsatt med ny balsam til slutt.

Dashbord blir innsatt med en ny beskyttelse for å være beskyttet mot UV stråler, sånn at man minsker sjansen for uttørking/sprekker.

 

Pris fra 1 800,-

Innvendig rens

Her blir også hele interiøret støvsugd grundig først for å fjerne overflatebøss, hundehår etc. Ved behov så blir fremstoler demontert for å komme til hele gulvteppe, samt man får vasket stolenes sider mere grundig. Så blir hele bilens interiør dyprenset med rensemaskin og kost for å fjerne alt at møkk, flekker, lukt osv. Etter bilen er tørket ferdig blir det kjørt 1 runde med ozonbehandling for å «nullstille» interiøret. Da blir alt av lukt, bakterier etc borte.

Bilen må stå ett døgn på tørking etter behandling.

 

Pris fra 4 500,-

Ozonbehandling

En ozonbehandling er en behandling man utfører for å fjerne lukt, bakterier, muggsporer etc i bilen. Det man må gjøre først er og gi bilen en grundig vask innvendig for å fjerne roten til lukta, f.eks. hundehår, røyk etc. Viktig at alt sånt blir fjernet først ellers blir ikke sluttresultatet optimalt.

 

Pris fra 1 800,-

Skinnreparasjon

Har du slitte eller stygge skinnseter? Vi ordner det…

Alle skinnseter kommer med egne skinnkoder. Colorlock produserer farge som skal matche orginalfargen 100 %.

Sprekker, hull, strukturfeil osv i skinnet fylles med en spesiell skinnfyller.
 Vi kan reparere hull opptil 4 cm i diameter – både i skinn og i skai.
 Dette slipes så ned og gjentas helt til strukturen blir bra nok til å farges opp igjen.

 

Pris ved forespørsel

Rep av skinnratt

Skinnratt over tid mister fargen sin, blir slitte og glatte, og gir ett stygt bilde av helheten av interiøret, og mange tror man må kjøpe nytt, men det stemmer ikke, Vi reparerer det!
Det vi gjør er å demonterer rattet, sliper det ned, maskerer det, farger det opp igjen til ønsket farge samt legger på 4 lag med beskyttelse. Rattet blir mer eller mindre som nytt og regne og gir absolutt en følelse av og ha ett helt nytt ratt!

 

Pris fra 3 500,-

Vindusfilm

Solfilm

Enten det er for varmebeskyttelse, innsynsbeskyttelse, sikkerhet, eller om du rett og slett vil gjøre noe med utseende på din bil.

Med høykvalitets solfilm fra Johnson Marathon på rutene får du straks en mer behagelig og temperert kjøretur. Eller om du vil hindre at noen skal legge merke til det dyre verktøyet, stereoanlegget eller om du bare ønsker litt mer privatliv når du er ute å kjører, så gir solfilm en utmerket beskyttelse mot innsyn i din bil.

 • Opptil 67% varmereduksjon
 • Hindrer innsyn
 • Overlegen ripebeskyttelse
 • Visuell oppgradering
 • Kan enkelt fjernes
 • Splintbeskyttelse
 • UV – beskyttelse
 • Økt kjørekomfort
 • Livstidsgaranti*
 • Kommer i mørkhetsgradene 5, 15, 25, 35 og 45% mørkhetsgrad

 

Pris ved forespørsel

Sikkerhetsfilm

Glass Gard GG 200 benyttes som beskyttelse mot glass splinter og knuste ruter i blandt annet rally og utrykningsbiler. Dette produktet er meget godt egnet mot innbruddsikring og splintskadebeskyttelse på biler. Ved knusing av vinduer holdes splintene på plass av filmen og beskytter de som befinner seg på innsiden.

Filmen er helt usynlig, samt har en kraftig ripebeskyttelse.

 • Optisk klar beskyttelsesfilm
 • Uovertruffent UV beskyttelse
 • Beskyttelse mot splintskader
 • Trykkaktivisert limsystem
 • Svært ripebestandig belegg
 • 5 års fabrikkgaranti

Pris ved forespørsel

Fasadefilm på hus/bygninger

Her utfører vi også alt av montering av film. Alt av folie som blir brukt er det beste som er på markedet og kjøpes direkte av solfilmsgruppen.

Vi har også gratis befaring!

 

Pris ved forespørsel

Motorsykkel

Detailing av MC

Mange eier en mc og den fortjener like god pleie på lik linje med en bil. Vi utfører polering, skinnbehandling av sal og sidevesker, samt all lakk blir coatet etter behandling for best mulig beskyttelse mot ytre påkjenninger. Chrome blir også selvfølgelig høyglanspolert om det skulle være behov for det.

Pris ved forespørsel

Alle priser er inklusiv merverdigavgift.