Alt innen bilpleie og solfilm

Tjenester

Jevnlig vedlikehold av bilen sørger for at den holder seg godt i utseende og i bruktbilpris, går du derimot med planer om å selge bilen din kan det være store gevinster å hente ved å levere bilen inn til profesjonell pleie hos oss.
Vegar's Autospa er godkjent av Arbeidstilsynet for å tilby tjenester innen bilvask, dekkskift og dekkhotell.
ALLE TJENESTER
Fornøyde kunder er grunnlaget for oss og derfor er vi meget opptatt av å levere ett best mulig resultat til ditt kjøretøy – vi bruker den tiden som trengs og har kvalitet i alle ledd.

Merker

Alle produkter vi bruker er alltid fra øverste hylle og er produkter vi har erfaring med, og med tett samarbeid med våre kunder så vet vi til enhver tid hva som fungerer optimalt. Nettopp for din trygghet og ditt kjøretøys beste. Vi tester hyppig nye produkter og oppdaterer våre produktutvalg om det finnes noe bedre tilgjengelig. Nedenfor er merkevarer vi anvender til din bil innen bilpleie.

Åpningstider

Mandag
08.00 - 16.00
Tirsdag
08.00 - 16.00
Onsdag
08.00 - 16.00
Torsdag
08.00 - 16.00
Fredag
08.00 - 16.00

Fornøyde kunder

Se hva kundene sier om Vegar's Autospa

Flott service, pefekt utført og knallbra resultat.


Adrian Dillerud

Veldig fornøyd etter at Vegar tok på seg jobben med min svarte BMW. Meget dyktig utført jobb. Resultatet ble en helt ny bil.


Gunn Evy Enger

Han gjør veldig bra arbeide synes jeg da. Har nå hatt 2stk biler der og er veldig godt fornøyd med arbeide som han utfører. Er å anbefale dette stedet etter min erfaring.


Kåre Aaseth

Opplev nybil følelsen

Ta kontakt i dag og se hva vi kan gjøre for deg og bilen din
TA KONTAKT

Hos oss kan du betale med

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram